If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
колеги всичките тези неща които ги пишете съм ги направил и ефекта е нулев,минавам по 100 000 км. на година и още не е родил,така че нещо ме навява на мисълта че е някакво запушване ако някои е промивал да ми каже с какво да го направя,има налягане 4 атм на студено и 3.5 на топъл мотор,не е датчик,с хубаво синтетично масло съм,филтър с 3 клапана ,е сега ако някои ми каже от какво е съм ви признал за разбира4и и черпя много яко,просто ми писна да давам пари излишно,зашото секи само разбира да взима кинтите а аз съм доста грамотен технически,и вече не мога да вярвам на никои,помогнете ако мижете сега,това е добро предизвикателство!!
Вземи един мултицет и направи следната пробичка:Разкачаш кабела от датчика и на негово место закачаш едната клема на мултицета,другата на маса.При загасен мотор трябва да има верига.Ако със запалването веригата се прекъсне,значи датчика работи и за да не гасне индикатора,има окъсяване на веригата преди датчика.
Всичко това е валидно,ако си сигурен в наляганията,които сочиш и са мерени с манометър на местото на датчика.
проблема вече е решен,просто изкривен картер,които е запушил цедката на сондата на помпата и не може да дърпа като маслото е студено,и така зарварям темата !!!
Comment